Monday, July 1, 2024

#Sensuuri kasvaa koko ajan #ValkoinenTulevaisuus blogi tuhottiin ilman perusteluita valitusoikeutta, samoin kuntavaaleihin keskittyvä videokanavani poistettu. Youtube.com ei noudata yhdenvertaisuutta tulkinnoissaan vaan lähinnä stalinistisia putinismin piirteitä?

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas aluevaaliehdokas Tampereen Maauimalassa 29.6.2024 kuva2

#Sensuuri kasvaa koko ajan #ValkoinenTulevaisuus blogi tuhottiin ilman perusteluita, ilman valitusoikeutta, samoin kuntavaaleihin keskittyvä videokanavani poistettu. Youtube.com ei noudata yhdenvertaisuutta tulkinnoissaan vaan lähinnä stalinistisia putinismin piirteitä?

Kuntavaaliehdokas aluevaaliehdokas 2025 Seppo Lehto Tampere
Seppo Lehto kuntavaaliehdokas aluevaaliehdokas Tampereen Maauimalassa 29.6.2024 kuva11
https://Kuntavaaliehdokas-Lehto-Seppo.blogspot.com


--------------------
Youtubelle jätin valituksen jälleen kommariylläpitotahoja jälleen zuckerberg alaisissa? Kun oli poistettu vaalikanavani "Ei aina oikein ymmärrä tätä yliherkkyyttä youtube tulkinnoissa. Kuntavaaliehdokas Tampere Seppo Lehto kuntavaaleissa 2025 hakee oikeutta vapaaseen sanaan mikä perusoikeuksien suojaa nauttiva perusoikeus. Mitään ihme huuhaatulkintoja Seppo Lehdon puheisiin kohdistuen ei aina voi oikein ymmärtää? Vaadin kanavaa palautettavaksi".

Oheiset jäivät näkyviin aiheellisen valitukseni perusteella talmudkommarien sabotoinnista valitukseni jälkeen:
---------

Valitustasi käsitellään

Kiitos kärsivällisyydestäsi. Arvioimme yhä kanavaasi. Yleensä tarkastukseen menee kaksi arkipäivää, mutta joskus se voi viedä kauemmin. Lähetämme sähköpostia osoitteeseen k*******************s@g***l.com heti, kun tarkastus on tehty.


----------

Kiitos. Valituksesi on vastaanotettu.

Arvioimme kanavasi uudelleen ja lähetämme sinulle sähköpostia, kun käsittely on valmis. Yleensä tarkastukseen menee kaksi arkipäivää, mutta joskus se voi viedä kauemmin.-----------------
------------------

No comments:

Post a Comment